Sport 4 Pleasure | Tel: 06-1431 1441 | KvK-nummer 55063306
Schema’s

Sport 4 Pleasure is er voor iedereen. Of u nu voor het eerst de hardloopschoenen aan trekt of op de fietst stapt, of u bent een meer ervaren sporter. Sport 4 Pleasure kan u helpen!

Maatwerk
Op internet zijn er tal van schema’s terug te vinden. Dit lijkt handig en een goedkope oplossing, maar let op! Ieder mens is uniek en er zijn dan ook geen schema’s die voor iedereen hetzelfde zijn. Sport 4 Pleasure maakt schema’s die op U zijn afgestemd. Middels een intake worden eerst de mogelijkheden doorgenomen, Tijdens de intake worden tevens de doelen vast gesteld en bespreken we het aantal trainingen in de week. Want anders bij de internet schema’s heeft ook niet iedereen even veel tijd.

voorbeeld schema

Hoe?

Ervaren sporters: Als u een ervaren sporter bent zal Sport 4 Pleasure eerst een aantal testen uitvoeren om de Anarobe drempel te bepalen. Bij schema’s voor de Triathlon/ Duathlon zal er voor zowel het lopen als het fietsen een test afgenomen worden. Voor het zwemmen kunt u zelf wat tests uitvoeren. Aangezien je tijdens het zwemmen  de hartslag niet kunt bijsturen werkt Sport 4 Pleasure op basis van eerder gezwommen tijden.

Beginnende sporter: Als u pas gaat beginnen met sporten zal Sport 4 Pleasure schema’s maken voor de eerste maanden. U ontvangt de schema’s om de twee weken om zo goed mogelijk maatwerk te kunnen leveren. Pas als Sport 4 Pleasure denkt dat u voldoende ver bent om wat testen af te nemen zullen we hier over afspraken maken.

Zwemmen
Gaat u wekelijks naar het zwembad om wat baantjes te trekken maar wilt U eens wat meer variatie, ook hiervoor kunt U bij Sport 4 Pleasure terecht!